Viktig information till våra webbhanterar och webbdriftkunder

Vi uppmanar alla våra kunder som i dagsläget använder våra namnservrar ns1.xeleracommunication.se samt ns2.xeleracommunication.se att byta till ns1.xdns.se och ns2.xdns.se. Detta beror på att domänen xeleracommunication.se hanteras av Xeleras konkursbo och dom har valt att inte förnya den. 

Vi har under dagen försökt kontakta så många kunder som möjligt, men er vi inte har nått så finns det två sätt att lösa detta. Det första är att själv logga in på ert registrar, och där byta namnservrar. Om detta är något som ni inte vill/kan göra så har vi nedan en lista på några steg som ger oss möjlighet att göra det åt er. 

Först gå till www.iis.se och sök fram er domän/hemsideadress.

Då ser ni vilket registrar ni har. Om ni har SE direkt och inte vet era inloggningsuppgifter eller har en epostadress kopplad till er domängör ni som följer: 

  1. Gå till https://www.sedirekt.se/wp-content/uploads/Andring-av-kontaktuppgifter.pdf och skriv ut blanketten på din skrivare.
  2. Fyll i blanketten med alla uppgifter. På "E-postadress(som leder till innehavaren):" anger du support@cogency.se eller en epostadress som inte har @er-domän.se som ändelse.
  3. Skriv under.
  4. Sedan kan du antingen scanna in blanketten och maila den till info@sedirekt.se eller faxa den till 08- 452 35 02 
  5. Klart! Sen meddelar ni oss att det är gjort och så fixar vi resten. ALTERNTIVT så kan ni återställa lösenordet till den nu angivna mailadressen och själva ändra namnservrarna enligt ovan. 

Så fort vi får dom uppgifterna så kommer vi att genomföra bytet åt er.

Vi beklagar detta men det är något som ligger bortom vår kontroll och ev synpunkter på förfarandet bör tas med Xeleras konkursförvaltare, Wistrands Advokatbyrå.